2019-01-13 06:10:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Érdekes élményekben lehet ma része

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter és a Hold fényszögbe került egymással. Ha úgy érzi, önnek van egy kis túlsúlya, akkor se fogjon bele egyedül szigorú fogyókúrába. Konzultáljon inkább egy orvossal, vagy szakértővel. Ma sokat kellene pihennie.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egyetlen kellemetlen fényszög sem látszik a Bika jegyében. Érdekes élményekben lehet ma része. Csak arra kell vigyáznia, nehogy egy félreértés áldozatává váljon. Ha bármilyen gyanúja támad, járjon utána inkább kétszer a dolognak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter szemben áll az Ikrek jegyével. Lehetséges, hogy ön egy nagyobb lakásra vagy kertre vágyik. Ma találhat egy hirdetést, ami felkelti az érdeklődését! A csillagok szerencsét ígérnek ingatlanügyekben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok bolygó támadja a Rák jegyét. Ez eléggé feszültté teszi önt. Ha teheti, inkább töltse az időt otthon, maradjon türelmes, a kritikák elől próbáljon meg kitérni. Keresse az önnek kedves emberek társaságát!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Örömteli nap vár önre! Érdekes társaságban tölti a délután kedvező híreket is kaphat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön komoly kapcsolatainak uralkodó bolygója, a Neptunusz, kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel. A házasságával vagy szerelmi kapcsolatával kapcsolatban hamis híreket kaphat. Óvatosan járja körbe a dolgokat, és csak azt higgye el, amiről már megbizonyosodott.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mérleg jegyének uralkodó bolygója nagyon jó fényszögben van. Ma számíthat néhány kedves vendég látogatására, ezért készüljön fel a fogadásukra, kávéval, teával, süteménnyel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Neptunusz áll az ön szerelmét jelző sorsterületén, ez a félreértések bolygója. Lehet, hogy ön annyira megsértődik a párjára, hogy egy hangos vitát követően becsapja maga után az ajtót… Amilyen gyorsan összevesztek, olyan hamar ki is békülnek!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz és a Jupiter a Nyilas jegyében áll. Legyen ez a mai nap a nagy lustálkodás napja! Ma ne szervezzen programot, lógassa a lábát, olvasgasson!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz az ön 12. sorsterületén áll. Ma a szerelem kérdése kerül előtérbe. Sokat gondolkodhat azon, hogyan is adja elő mély érzelmeit valakinek. Most nem szabad elsietnie semmit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kiválónak ígérkezik ez a vasárnap arra, hogy vendégségbe hívja barátait. Készüljön csak szendvicsekkel, inkább, mint hogy a konyhában töltse az időt... Így sokkal felszabadultabb lehet a beszélgetés.


Halak: II. 19. - III. 20.

A barátai közül valakinek komoly segítségre van szüksége, de annyira büszke, hogy ezt sohasem fogja elmondani. Legyen türelmes, és segítsen neki, ahogyan csak tud.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: